MEGÉRKEZETT A HAJÁPOLÁS TELJESEN ÚJ KORSZAKA: BC FIBRE CLINIX

A BC Fibre Clinix mérföldkövet jelent a haj regenerálásában az ÚJ Triple Bonding és C21 technológiáknak, a maximálisan személyre szabott szolgáltatásoknak és korszakalkotó eszközöknek köszönhetően.

Idén áprilisban teljes egészében megújult a Schwarzkopf Professional vezető ápoló márkája, a BC Bonacure, mely a bőrápolásból már jól ismert összetevőket és az áttörést jelentő Micelláris Technológiát biztosítja a hajnak. Mindezzel célja, hogy korszerű technológiával készült termékeket biztosítson a szalon- és otthoni felhasználáshoz egyaránt

Most pedig portfóliónkat büszkén bővítjük a legújabb fejlesztésünkkel - a BC Fibre Clinix termékcsaláddal. Itt az idő, hogy megtapasztald a Schwarzkopf Professional valaha volt legintenzívebb regeneráló teljesítményét. A Triple Bonding és C21 Technológiák, illetve a személyre szabott Boosterek elérhető kombinációi lehetővé teszik a fodrászok számára, hogy olyan szalonszolgáltatásokat nyújthassanak a vendégeik számára, amelyek teljesen kielégítik az egyéni igényeiket.

SZEMÉLYRE SZABOTT TECHNOLÓGIA. EGYSZERŰ SZÉPSÉG.

A véleményvezérekkel és bloggerekkel kötött népszerű együttműködéseknek, valamint a legfrissebb trendeken alapuló, technológiát övező növekvő érdeklődésnek köszönhetően a vendégek egyre inkább olyan termékeket keresnek, amelyek az ő egyéni igényeikre kínálnak megoldást. Erre válasz a BC Fibre Clinix: minden hajtípusramaximálisan egyedi szalon-exkluzív szolgáltatás.

A sorozatos kémiai és mechanikus hatások különböző módon befolyásolják a haj állapotát: a haj külső és belső szerkezete elvékonyodhat, amitől az porózussá és fakóvá válhat, elveszítheti erejét és töredezésre hajlamos lesz. A BC Fibre Clinix elhozza a Schwarzkopf Professional valaha volt legintenzívebb regeneráló technológiáját a haj teljes körű regenerálásának biztosítására.

Az egyedülálló rendszeren keresztül a fodrászok egyszerűen TISZTÍTHATJÁK, ÁPOLHATJÁK és ERŐSÍTHETIK a vendégeik haját, azáltal, hogy a haj rostszálait alapjaiban állítják vissza a tökéletesen egészséges, natúr állapotába.

MOSD meg hajad a BC Fibre Clinix Tribond samponjával

Lágy, mégis hatékony tisztító sampon, amely minden hajtípushoz ideális, előkészíti a haj szerkezetét a további személyre szabott BC Fibre Clinix kezelésekhez.

ÁPOLJ a BC Fibre Clinix Tribond hajpakolással vastag vagy vékonyszálú hajra

Két BC Fibre Clinix hajpakolás közül választhatunk, melyek háromdimenziós kötéseket képeznek a haj belső szerkezetében a jobb ellenállóságért és erőért, míg a külső hajszerkezetet lezárják a jobb kezelhetőség és ragyogó hajfény érdekében.

FOKOZD a hatást bármely BC Fibre Clinix Booster segítségével

A BC Bonacure egyedülálló bőrápolás-inspirált technológiáját már tartalmazzák a BC Fibre Clinix Booster-ek, melyeket ha a releváns BC Fibre Clinix Tribond pakoláshoz hozzáadunk, akkor tökéletesen biztosítjuk a személyre szabott ápolást, azáltal, hogy a haj belső és külső sérüléseinek helyreállítását egyszerre vesszük célba:

  • BC Fibre Clinix Peptide Repair Rescue Booster sérült hajra
  • BC Fibre Clinix Hyaluronic Moisture Booster normál, száraz/hullámos hajra
  • BC Fibre Clinix pH 4,5 Color Booster festett hajra
  • BC Fibre Clinix Collagen Volume Booster vékony hajra
  • BC Fibre Clinix Keratin Smooth Booster nehezen kezelhető hajra

#madeforme: a vendégek akár hatvan napig megőrizhetik a BC Fibre Clinix szolgáltatások pozitív eredményeit a BC Bonacure hajápoló termékcsalád rendszeres otthoni használatával, amely tökéletesen illik az ajánlott BC Fibre Clinix Booster szalonkezeléshez.

Triple Bonding és C21 Technológia

A teljes termékcsaládot használva a Triple Bonding és C21 Technológiák a BC Fibre Clinix-en belül alapjaiban alakítják át a hajat:

  1. Újjáépítés az alapoktól - 3-dimenziós kötéseket képez a hajszálak belsejében (szemben a jelenlegi technológiák 2-dimenziós kötéseivel)
  2. Hibátlan felszín újjáépítés - a porozitás teljes lezárása a kutikulában jelen lévő mind a 21 fehérjelipid helyettesítésével (ellentétben a 18 fehérjelipid-lánccal, amely a mai technológiákra jellemző)

A kötéserősítés új generációja a BC Fibre Clinix által növeli a haj rugalmasságát és ellenállását, ezáltal az akár 10x erősebbé válik* - ez azt is jelenti, hogy fodrászaik és vendégeik egyaránt továbbra is magabiztos felhasználói lehetnek a termékeknek - #BelieveinConfidence!


Ismerd meg az Olaplex hajkötéssokszorozót!

A folyamatos festés, formázás, vasalás miatt a hajad fénytelenné és szárazzá vált? Szeretnéd tudni minek köszönhetik a legnagyobb sztárok a ragyogóan egészséges hajszínüket? Csillogó festett haj az Olaplex hajápoló termékekek segítségével! A világhírű szabadalom Magyarországon kizárólag nálunk elérhető.

Az OLAPLEX egy több lépésből álló hajregeneráló kezelés, mely megóvja, vagy ha már sérült, újraépíti a hajkötéseket. A termék újra egészségessé varázsolja a fésülködés, formázás, festés miatt megviselt hajat, így az már az első használat után puhábbá és könnyen kezelhetővé válik.

A forradalmi formulán alapuló hajápoló kezelés, nemcsak egyszerűen hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami a következő hajmosás alkalmával kimosódik, hanem újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, tartósan helyrehozva ezzel a korábbi sérüléseket.

A kezelést követően a hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a formázás, vasalás, festés okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó és ragyogóan fényes lesz.

A legújabb trendek szerint festett, gondosan megformázott haj igazán vadítóvá tudja tenni a megjelenésed, de tapasztalatból tudjuk, hogy a rendszeres festés, fésülés, hőhatás és UV behatás miatt a haj gyakran fénytelenné és szárazzá válik. Hiába próbálunk ki különböző hajápoló termékeket, a hőhatások és vegyi kezelések következtében a haj roncsolódik, és veszít a szépségéből. A szokványos hajápoló termékek átmenetileg segíthetnek, de tartós megoldást a problémára a nemzetközi piacon kizárólag az eredeti OLAPLEX hajkötés sokszorozó nyújt. Az OLAPLEX tudósok által kifejlesztett, szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj!