Keresztes Hajnalka vagyok női, férfi és gyermek fodrász. Már több, mint 30 éve vagyok a szakmában. A kedvencem az alkalmi kontyok és csajos frizurák készítése.

Ugyanolyan szeretettel várom a szépkorú vendégeket, mint kicsiket is, akik még félnek a fodrásznál.
Hetente járó vendégeinknek kedvezményes árat biztosítunk, amely tartalmazza a göndörítést vagy a vasalást.
Áraink minden esetben tartalmazzák a mosást továbbá hajápolók és styling termékek használatát. Fő mottóm: MEGOLDJUK.


Keresztes Hajnalka

Tulajdonos & Fodrász

Horn Attila vagyok női- és férfifodrász, már több mint,18 éve vagyok a szakmában. A munkámban mindig a precizitásra törekszem, emellett fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, ezért kollégáinkkal rendszeresen járunk tanfolyamokra, továbbképzésekre. A legjobban a férfi hajvágásokat és a női színváltoztatásokat szeretem. Fő mottóm: alázatosság, precizitás, odafigyelés.


Horn Attila

Üzletvezető & Fodrász

 


Góg Ádám vagyok férfi, női és gyermek fodrász.

2 éve vagyok a szakmában, szeretem a kihívásokat. Minden munkám során arra törekszem, hogy a legjobbat nyújtsam a vendégeimnek.

Góg Ádám

Fodrász


Poppre Evelin vagyok!

5 éve dolgozom a Beautiful Hajni&Attila szépségszalonban!

Női-férfi-gyermek fodrász.

Popre Evelin

Fodrász                       


Sziasztok! 
Engedjétek meg, hogy csapatunk legújabb tagja bemutatkozzon és bemutassa szalonunk legújabb kozmetikai kezeléseit:Horváth Zsuzsi vagyok alakformálással és testkezelésekkel foglalkozom most már több mint 10 éve mellette pedig egy 5 éves kisfiú anyukája vagyok.
Az életem nagyon fontos részét a sport töltötte ki, mindig fontos volt számomra az egészség és mára szuper hatékony kezelések vannak, amelyek támogatják az átalakulásunkat. Szeretném Nektek bemutatni, hogy nálam mivel találkozhattok:- CRYOLIPOLÍZIS (zsírfagyasztás)- Cellulit kezelés (LÖKÉSHULLÁM terápia)- LÖKÉSHULLÁM - terápia a narancsbőr ellen- DIÓDA lézeres szőrtelenítés 

Horváth Zsuzsi

Alakformáló és testkezelő