Újdonság

Karseell Kollagén Hajmaszk

Márkanév: Karseell
Termék neve: Karseell kollagén hajmaszk
Összetevők: MACA ESSENCE, KERATIN, KOLLAGÉN
Térfogat (ML):500ML
Típus: Hajkrém
Funkció: Javító és tápláló
Előny: 16 év tapasztalat 

Javító power maca essence

A Karseell kollagén hajmaszk ritka maca esszenciát tartalmaz, amely a Karseell aktív kollagén elpárologtató és behatoló lechnológiájával van integrálva. Varázslatos aktiváló energiát juttathat a sérült hajba a szerszámoktól a hajvégekig, helyreállítja a hajszálakat és kitölti a hajüregeket, így a haj hidratált, rendezett, sima és fényes lesz.

Állítsa helyre a száraz és sérült hajat

A marokkói argánolajos hajmaszk ereje generációk óta ismert, hogy természetes módon javítja fürtjei élénkségét és egészségét. A Pure Nature kezelő hajmaszk gyökerétől a hegyéig mélyen behatol, segít helyreállítani a vegyszerek, a napsugárzás és a környezetszennyezés okozta károkat. A Karseell argánolajos hidratáló hajmaszk segít megvédeni a töredezett hajvégeket is.

Minden hajtípushoz

A mélyregeneráló természetes kollagén hajmaszk minden hajtípusra ideális. A Karseell argánolajos hajmaszk csökkenti az egyenes haj göndörödését és elrepülését, és természetesen javítja a fürtöket és a dús tincsek felpattanását. Hozd létre a kívánt megjelenést a Pure Nature gazdag marokkói argánolajos kezelésével.